Projektsatsning faller väl ut

Vi har idag startat vår nya projektsatsning Körkortslektioner Stockholm och det blev succé – precis som vi hoppades. Satsningen baserar sig på att alltför många människor med handikapp ännu inte tagit körkort, vilket medför att många känner sig inlåsta. Att kunna röra sig fritt med bil eller annat fordon är en förutsättning för att kunna ta del av hela livet – i synnerhet för personer med handikapp. När man kan röra sig relativt fritt och vara spontan i sina resor, öppnar sig en annan värld.

Tillsammans med kommun, lokala entreprenörer och privata givare, har vi ordnat med teorikurser och körlektioner för 20 personer med olika type av handikapp. Vi ser detta som starten på en väl fungerade verksamhet som kommer att skapa stora mervärden i dessa personers liv.

Vi är oerhört tacksamma för det gensvar vi fått från samhället. Utan er hade detta initiativ inte varit görbart och vi hade ej kunnat erbjuda dessa tjänster helt kostnadsfritt för så många människor. Utan er hade det inte blivit någonting.

Vi vill med denna text även passa på att tacka alla våra härliga eldsjälar som bidragit till att förvalta all den ekonomiska hjälp vi fått. Med er hjälp kan vi nu erbjuda körkortsteori och körlektioner för 20 underbara personer vars högsta dröm är att ta körkort. Vi ser fram emot många glada timmar i teorisalen och i alla våra bilar som står till förfogande. Tillsammans kommer vi att klara detta och förhoppningsvis kommer alla körkortselever få sitt körkort redan till hösten. Ingenting kan stoppa oss nu. Nu kör vi! Tacka alla för er hjälp, tack för engagemang och viljan att förändra.

Om du känner att du vill ha ett körkort, men att du inte har råd eller att du kanske inte ens vet vart du ska börja. Hör av dig till oss. Vi hjälper dig att komma igång och kanske är det du som får vara med i nästa projektdel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *