Samfälligheten installerar laddboxar

Det var en gång ett villaområde i en helt vanlig industristad i mellersta Sverige. Villaområdet var precis som alla andra villaområden och det fanns ingenting som var direkt uppseendeväckande. Men en dag bestämde sig samfälligheten för att det var dags att installlera laddboxar från laddbox-orebro.se. Inget annat villaområde hade laddboxar, vilket gjorde samfällighetens medlemmar riktigt stolta. De slog sig för bröstet och jublade, unga som gamla. Alla var eld och lågor och vinet flödade. Festen var ett faktum och de festade hela natten.

Vid lunch dagen efter, hade de flesta vaknat till liv igen efter nattens festliga firande och samfälligheten samlades igen för att planera hela installationen. Men då plötsligt mumlade Hansson något. Hansson som annars inte sa ett knyst. Det blev tyst i lokalen och alla lyssnade. Hansson mumlade igen och man kunde höra något om elbilar. Vadå? Frågade ordföranden. Men Hansson bara satt tyst och så dum ut. Det visade sig senare att han hade satt i halsen, då han plötsligt svimmade och ramlade av stolen. Ordföranden gjorde heimlichmanövern och så kunde alla återgå till mötet.

Installationen bokades till den 15 mars och alla jublade och skålade. Vinet flödade än en gång och festen var igång. Nu jäklar ska det laddas skrek de alla i kör och dansade runt bordet. Hansson hade gått hem.

15 mars var alltså Dagen D. Folk längtade och det tisslades och tasslades om de installatörer som skulle komma och utföra jobbet. Det gick rykten om att The Electric Man him self skulle uppenbara sig på själva installationsdagen, men som sagt, det vara bara rykten. Det återstår att se, sa ordföranden på nästa möte. Det återstår att se. Om The Electric Man kommer, så blir det så, men det är ingen vi ska hoppas för mycket på. Det som sker, det sker. Vi ska inte förhasta oss. Bara laddboxarna blir installerade, så är alt annat ett plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *