Vem vill inte ha ett snyggt badkar?

Hallå kära läsare! Idag ska vi prata lite om stil och finess. För oss som är drabbade av ett handikapp är det inte alltid lätt att hitta rätt produkter. Det är inte alltid lätt att hitta saker som är tillräckligt funktionella med tanke på våra förutsättningar.

Ett annat lite mer dolt problem som många av oss inte gärna pratar om är ju det faktum att det som är funktionellt inte alltid är så trevligt att titta på. Missförstå mig rätt, det viktigaste är såklart att saker och ting fungerar som de ska och hjälper oss att underlätta i vår vardag. Det är ju såklart A och O, verkligen.

Men ibland skulle man kunna önska att både form och funktion var i toppklass. Det känns lite tråkigt att ha en pryl som man måste ha och den fungerar, men samtidigt veta om att den bara fanns i en enda modell och att den modellen inte är vidare trevlig att titta på.

Designen kan vara ful som stryk, helt enkelt.

Som tur är finns det saker som är både funktionella och snygga. Ett bra exempel på en sådan produkt är ett design badkar.

Många av oss använder badkaret både för att koppla av och få en lugn stund men också av både medicinska eller praktiska skäl. Man måste bada för att värma upp lederna, eller så måste man bada för att man inte klarar av att duscha.

Då är det tur att det finns designbadkar som har både form och funktion – som går att använda och samtidigt är snygga.

Det är väldigt skönt att kunna köpa in ett snyggt designbadkar och veta att man verkligen känner sig nöjd med hur badrummet ser ut. Man vet att gästerna hajar till på ett positivt sätt när de kliver in där.

Det är viktigt för alla att känna och vi är inga undantag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *